tirsdag 8. januar 2013

SAKRALT & STERKT

THE BED of MY DREAMS!Silkeputer, kritthvitt, vatterte overkast, lin, bomull - og en vakker, vakker, antikk seng! Selv om jeg har lignende puter i min seng, må jeg nok fortsatt drømme om denne sengen. Uansett: Et soverom bør være litt sakralt, synes jeg. Få farger, få elementer, lite støy for øyet.
MEN - i likhet med de fleste andre, er jeg og min smak full av kontraster. Elsker mønster og farger også -  på puter, pledd og duker! Det gir nødvendig liv, energi, sprut - og ikke minst personlighet til et rom. Har alltid hatt en sterk forkjærlighet for kelimmønster, men er nå inne i en liten "Missoni-mønster-periode" på interiørfronten.
Falt derfor pladask for dette Missoni-pleddet fra Milla Boutique (House of Oslo). Men må nok vente med å kjøpe til det kommer på salg.
Håper du også har fått ut juletreet og julepynten. På denne tiden av året er det nemlig ekstremt inspirerende bare å få en ny duk på bordet, friske blomster (én bukett, én farge - hvitt!) - og kanskje en ny pute eller to. Ha en fin dag! 

Foto/styling: Sara Svenningrud/Marie Nylander  for KK
4 kommentarer:

 1. Hei, vil bare si at jeg liker bloggen din så godt! Flott at du blogger, er så få gode blogger for oss som ikke er i tjueåra lenger :)

  Sirèn

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre, Sirén. Tusen takk for tilbakemelding:)))))

   Slett
 2. Er innom hver dag:)Liker det du skriver og mange flotte bilder:) Hilsen Janne

  SvarSlett
 3. Jeg og liker bloggen din! Både bilder og tekst. Innom hver dag. Supersuper inspo!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.