onsdag 3. oktober 2012

JUL
Hvert år kommer samme diskusjon: - Nei, nå starter de julen altfor tidlig, sier enkelte når KK Jul kommer i bladhyllene i begynnelsen av oktober. Mens for andre (deriblant meg) er ikke oktober for tidlig i det hele tatt - verken for å begynne å glede seg til jul, forberede til jul, eller for å kjøpe juleblader.


Heldigvis er vi mange. Ellen, utgavesjef i KK og stylist, Birgitta er blant de mest ihuga. Her er et bilde fra nylig fotoshoot for KK hvor de lagde stunt-reportasje fra sitt eget lille juleverksted. De kreerte de mest utrolige ting som du kan glede deg til å se på trykk nærmere jul. Fine jentene!!
... enn så lenge, finner du massevis av juleinspirasjon i KK Jul, som er i salg nå!
Foto: Bjørgli&Bergersen
3 kommentarer:

 1. Overhode ikke for tidlig at magasinene som inneholder juletips kommer nå. Vi skal jo rekke både planlegging og handle inn det nødvendige, og ikke minst rekke å lage tingene uten at julekvelden kommer som på kjerringa :))) Det er nå i mørke høstkvelder det er koselig å sitte inn og lage ting, og da trenger man jo selvfølgelig litt inspirasjon ��
  MEN at julemarsipanen allerede har kommer i butikkene er altfor tidlig! Det syns jeg ødelegger litt av "julegleden", blir som om vi allerede nå skulle begynne å spise juleribbe. Jeg syns sånn "smaker" hører desember mnd til. Men vi er jo gurselov forskjellige og det blir nok en god jul uansett ��

  SvarSlett
 2. Eg har kjøpt KK jul allerde! Og Barnas jul frå f&b... Og so blir det vel x-antall til iløpet av dei 2 neste månedane... :-)

  SvarSlett
 3. Hei Medusa og Ag! Så bra at dere også elsker å starte julen tidlig. For meg er det faktisk denne tiden som er den beste - før stresset tar en. Bare samle masse inspirasjon og ikke minst gaveideer!!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.