mandag 30. september 2013

BALLY BOOTS

Mitt eneste (men dog ikke det verste) kjøp fra Roma. Om jeg skal si det selv; disse fantastiske bikerbootsene fra BALLY er "top notch" og skal garantert følge meg i mange, mange år!

Oppdaget dem via moteredaktør Petra i ELLE tidligere i vår under Oslo Fashion Week. I butikken falt vi pladask begge to, vi har akkurat samme skostørrelse, men siden hun så dem først var det hun som stakk av med seieren. Jeg lette og lette på nettet, men fant dem ikke. Så lykken var stor da jeg fant dem i BALLY-butikken i Via Frattina. Skinnet er supermykt, og jeg elsker detaljen bak!

4 kommentarer:

 1. Kjempe lekre :-), kan man få kjøp dem her i Norge? Og - har fått inntrykk av at du er stor fan av Isabelle Marant, kan du avsløre dine favoritter i kolleksjonen til HM ? Det hadde vært flott, fint med styling tips fra en stilsikker dame. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Vet du, jeg har finkjemmet Norge for å finne dem, men uten hell. Online har jeg heller ikke klart å finne dem. Men altså, i Bally-butikken i Roma dukket de opp. OBS! De er veldig store i størrelsen, jeg bruker str 38, og måtte faktisk helt ned i 36,5 for at de skulle passe meg.
   PS: Jeg lover å snart komme med mine Marant-favoritter for HM. Følg med!

   Slett
 2. De var skikkelig kule!

  Hilsen Elisabeth

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.