torsdag 5. september 2013

BUKSA!

I ukens KK står dette bildet på ledersiden, og sjelden har fått så mange mailer med spørsmål om hvor buksa kommer fra. Derfor røpes det herved på bloggen: Merket er MARDOU & DEAN (svensk/norsk designduo med butikk på Majorstua i Oslo), og den er fra høstens kolleksjon. Jeg kan bekrefte at buksa er supergod å ha på seg! Den har litt stretch, ekstra lange ben som "soper" gulvet, og med glidelås slik at du kan velge om den skal være smal eller vid nederst. Jeg elsker snøringen og den olivengrønne fargen!

PS: Skal vise dere flere bilder fra shooten når vårt nye magasin KK STIL er i salg fra mandag.


4 kommentarer:

 1. Bukser med lange ben liker vi! Jeg er 180 cm høy og de fleste bukser er ALT FOR korte i bena;-) Du er jo ganske høy selv, vet du om andremerker som har lange bukseben?
  Kjempefin blogg, forresten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Line, "Marrachech"-buksene til Made in Heave er temmelig lange på bena (har den selv). Heldigvis er det en trend nå at enten skal buksene "sope" gulvet, eller være ankelkorte (evt m/oppbrett). Begge deler er superfint. Mardou & Dean har i alle fall hatt flere bukser med kjempelange ben. Håper du finner dem - vet at de eer ganske så utsolgt, men det kommer sikkert stadig nye modeller:)

   Slett
 2. Hei :-)
  Jeg har kikket litt i KK Stil og synes det virker bra. Hvor ofte vil det komme ut og er det mulig å abonnere på det ?

  Hilsen Ann M.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ann M.
   KK STIL er det ikke abo på ennå, vi skal se salgsresultatene med første nummer først. Går salget bra, blir det flere utgaver neste år, og da blir det abo også i 2014. På KK LIVING kan hun bli abonnent allerede i dag, via nettbutikken mineblader.no. Prisen er bare 249 for blader (fullpris er kr 414). Det lønner seg med andre å abonnere:)))

   Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.