tirsdag 3. september 2013

SNARVISITT KØBEN

Klar for litt lyn-prøving i Københavns butikker etter mange bra og interessante møter med mine danske kollegaer i Aller Media.

Her i gamle "filler" dere har sett hundre ganger før: Skinnbukse og genser fra Helmut (vi er på fornavn nå) og helsetrøye fra Marant (- på etternavn nå).
Observert I (ikke kjøpt): SUPERFINE sko fra Ganni
OBSERVERT II (heller ikke kjøpt): Strikkegenser fra Sonia Rykiel. Denne burde være mulig å strikke selv, eller?
Og for alle strikkeglade, må dere altså glede dere til neste mandag: I tillegg til å avgi stemme ved årets valg, må dere ikke glemme å kjøpe KK STIL (nytt motemagasin for voksne damer) og videre skyndte dere inn på kk.no for å bestille superkult strikke-kit til høstens fineste strikkegenser! Ah, det er fint, det!

PS: Tusen, tusen takk for ALLE superhyggelige, fantastiske tilbakemeldinger på blogginnlegget TIDEN DET TAR!!! Må innrømme at det var litt skummelt, men med den overveldende mottagelsen, blir jeg jo bare varm om hjertet. Dere skal vite at selvsagt har både mann og barn (alle tre) godkjent det jeg skrev. Alltid nøye på sånt. 

Vet at dere vil ha mer av den type stoff - og ja, jeg skal prøve - men det tar mye tid (hehe... nettopp!) - og jeg må tenke litt mer på hvordan, hvor osv. Men kom gjerne med spørsmål på hva dere lurer på, så ser jeg på saken.
Smask! - til alle sammen!!3 kommentarer:

 1. Bare fortsett bloggen slik du gjør. Jeg digger det. Kjøper KKstil for voksne damer :-) Klem Kristin :-)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til bladet allerede!

  SvarSlett
 3. Du må i k k e "røre" bloggen, altså! Den kan ikke bli bedre - beste i sitt slag, spør du meg. Og når det gjelder deg og ditt
  (skal vi kalle det) samboerforhold(?) m/Helmut, så kler dere hverandre fantastisk bra; vi blir ikke lei, fordi om vi har sett
  dere et par ganger før....tihi...Lise ;-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.