mandag 9. september 2013

PREMIERE: KK STIL!

Det koker i KK om dagen! Lørdag var det KK Mila i Oslo med 5000 damer på Tjuvholmen/Aker Brygge, og i dag lanserer vi motemagasinet KK STIL og KKSHOP.no

Det begynte med en snakk i kantina hvor jeg (og flere rundt bordet) var lettere frustrerte over at det ikke fantes et moteblad for voksne jenter/damer, som viser trendy mote som bare er fin, enkel, stylish - og ikke altfor dyr. 

Enten blir det for ungt, eller så blir det for traust, ikke sant? Som sagt, så gjort. Jeg tok med meg mine "medsammensvorne", Hilde, Mai og Silje, og dro på kreativ bladmakeri-camp til København. Vi sperret oss inne i to døgn og kom ut med et ferdig konsept i ermet - med tegninger og det hele (akkurat som vi gjorde med KK Living). Her får du se et par av ideene og skissene vi laget
Med denne ideene vil vi gi dere klart svar på om det er greit å bruke det eller det plagget/trenden. Mange trender fortsetter jo over i neste sesong, mens andre bråstopper og blir helt feil - og atter andre henger vi ved uten å helt vite hvorfor. KK STIL gir deg ærlig og nådeløse svar!
Og slik ble ideen på trykk. Helt i tråd med planen!!
Denne fantastiske ideen brakte meg til Vestlandet, nærmere bestemt til bygda Dale hvor jeg møtte daglig leder i Dale Garn for å vise ham ideen. Ideen var å la strikke-ekspertisen hos Dale lage oppskrifter inspirert av plagg moteredaksjonen vår hadde valgt ut, strikke det opp, sende plagget tilbake til oss slik at vi kan style dem på vår måte - og ikke minst selge hele strikke-kit  til deg i vår nye KKshop.no 
Lang historie kort: Dale tente på ideen - her er resultatet!
Konseptet heter "MOTESTRIKK by KK & DALE": It-plagg som du strikker selv!Vi vil ha denne avslappede looken i høst, vil vi ikke?

Håper du skaffer deg bladet, og forteller meg hva du synes. Hvis dere liker det, nemlig, ja, så lager vi flere KK STIL fremover!
Ikke glem å følge @kkstil på instagram!

PS: Og her er et par mobil-snapshots fra turen:
Blond kvartett i det kreative hjørnet: Utgavesjef Mai (øverst til venstre), moteredaktør Silje, redaktør Hilde Beate og meg
Hundrevis av blader ble gjennomgått for å være HELT SIKRE på at vi ikke skulle lage en kopi av noe andre  blader gjør (til info; det verste jeg vet er blåkopiering - uansett bransje - det er aller morsomt, og ikke minst mest inspirerende, å lage unike produkter. I hvert fall er det sånn jeg må jobbe...)
Pust i bakken på kvelden med middag på stamstedet Café Victor i Ny Østergade.

To bra dager i desember i fjor som avstedkom et nytt blad som i dag ser dagens lys. Ironisk nok, temmelig nøyaktig ni måneder etter!
HURRA!!!!

24 kommentarer:

 1. Elsk på magasinet!!!!!!!!!!!! Vil ha mer! Håper det kommer mange flere utgaver av dette fantastiske magasiet. Vo

  SvarSlett
 2. Det er kjempebra!!!
  Storkoste meg med magasinet i går kveld og håper at det kommer mange flere :-)
  Dette var akkurat det jeg har ønsket meg lenge.

  Andrea :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Coming up, Andrea! Vi skal lage flere:)))

   Slett
 3. Vil ha flere KK Stil, bare klær og atter klær, akkurat det jeg trenger. Håper dere lager flere.

  Stella

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Stella! takket være massevis av knallgode tilbakemeldinger fra overalt - har vi bestemt å sette i gang å lage utgave nr 2 - den kommer etter jul. Så får vi håpe vi kan øke derfra! -gh

   Slett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. UHUU! Fabelaktig blad! Her var det litt av hvert, helt toppers! Det ble seint i seng i går for bladet ble lest fra perm til perm. Nå skal jeg bestille garn til genser! Gledes! Når kommer neste utgave?? KEEP ON THE GOOD WORK!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Justitia! Det er nettopp blitt bestemt at vi skal kjøre i gang utgave nr 2 som skal gis ut etter jul (vårmoten), så håper vi på enda flere...:))))

   Slett
 6. Dette ser strålende ut!!! Jeg er midt i målgruppen, og skal absolutt sjekke dette ut! Gratulerer med nytt konsept! :-)

  SvarSlett
 7. Jeg kjøpte magasinet i går og må si jeg er imponert. Sammen med KK Living, utgjør KK Stil nå mine to favoritter :)

  SvarSlett
 8. Bladet ble med hjem i går og jeg har ikke fått lest alt enda men har bladd igjennom hele bladet og førsteinntrykket er knall bra!
  Min første tanke: phu, endelig ett blad uten reportasjer bare mote, klær, sminke, vesker, smykker - stil, din egen stil, ikke for dyr stil og stilig blad!

  Gratulerer med en flott jobb og håper det treffer mange sånn at vi får flere utgaver. Lykke til! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tonie, Hyggelig å høre!!! Vi har akkurat bestemt oss for å lage flere utgaver - takket være massevis av gode tilbakemeldinger bare etter to dager!!! Vi setter i gang:))))

   Slett
 9. Jeg fikk kjøpt og lest KK stil i går og er kjempeinspirert! Vil ha mer KK stil!

  Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. D skal få mer, Lene! Vi starter med å lage nr 2 snart!!!

   Slett
 10. Gratulerer så mye alle sammen! Gleder meg til å kjøpe bladet! Hilsen Kristin

  SvarSlett
 11. YEZ! Dette var bra! MER! Midt i målgruppa og "leser" alle de andre bladene også!

  Ann-Elin

  SvarSlett
 12. Etter å ha sjekket i flere butikker, fikk jeg endelig tak i bladet i går. Et veldig Ok blad må jeg. Er abonnent på KK og var redd for at det ble mye likt, men det var det ikke. Kjempeflinke er dere. Det neste nå blir å finne noen til å strikke genser til meg;-) Er ikke så veldig glad i å strikke selv dessverre. Gleder meg allerede til neste utgave.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne-mette!
   Takk for hyggelig tilbakemelding! Gjør som meg: Kjøp garnpakken og gi den til en strikkekyndig - jeg skal gi min til kona til faren min som er en racer på strikking. Lucky me:)))

   Slett
 13. Akutt behov for lesestoff til stille cafestund resulterte i kjøp av KK Stil, mest fordi ingenting annet var å oppdrive (!). Forventningene befant seg med andre ord UNDER nullpunktet.....Føler meg faktisk sjeldent inspirert av de vanlige damebladene, uvisst av hvilken grunn. Men bladde ufortrødent i vei, og HALLO!! Inspirasjon i bøtter og spann!! 'Maks komfort' er virkelig min greie, så kastet meg sporenstreks over nettet og bestilte den trefargete genseren fra Rosemunde. Men savner en ting i KK Stil - en forhandlerliste e.l., hvor det fremkommer hvor man kan få tak i klærne. For hvor i all verden kan jeg få tak i silkeblusen fra Soya Concept, som så vidt titter fram på yndlingsbildet deres?? Side 76 altså. Har trålet nettet, pluss SC sine nettsider, uten hell. Hjelp!! Gleder meg uansett allerede til neste nummer :)

  Hilsen Bess

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bess,
   Takk for superhyggelig tilbakemelding! På soyaconcept.com kan du finne alle butikker som fører dette merket :-) Tok et kjapt søk på Oslo, og det er 25 butikker som selger Soya Concept her i byen.

   Forhandlerlisten til KK STIL finner du på kk.no.

   ha en fin dag! -gh

   Slett
 14. Jeg er 44 år og rimelig opptatt av klær og tilbehør uten å være slave av moten. Finner de trendene som passer meg og lar det andre passere. Abonnerer på KK, men synes KK Stil ga meg noe mer eller annet. Likte altså bladet kjempegodt og håper det kommer mer :-)

  SvarSlett
 15. Endelig :-) Har lenge lurt på hvorfor det ikke er større interesse for denne brukergruppen - kvinner 40+ med stor kjøpe kraft og vilje :-) så kjekt at det endelig var noen som så potensialet. Har kost meg masse med dette første bladet, Nå ser jeg frem til at det dukker opp inspirasjon for oss som ble gråhåret litt for tidlig, men som har bestemt oss for at grått coolt :-) upppss så mye feilkjøp det går an å gjøre :-/
  blir uansett leeenge til jul i år forstår jeg :-) :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.