fredag 14. desember 2012

HANNELI + PRYTZ = god intuisjon

Vakre, flotte, flinke Hanneli Mustaprata! Det er bare å ta av seg hatten for alt hun får til. Hun er, som kjent, i verdenstoppen som stilikon og trendsetter hvor en samlet internasjonal motepresse ser i hennes retning. Alt hun har på seg, får vi andre lyst på!
bloggen sin tidligere i uka hadde hun bl.a. på seg Camilla Prytz' sitt knallfine armbånd i sølv og emalje, "Third Eye". Joda, jeg fikk selvsagt akutt lyst på det samme. Er glad i symbolet "det tredje øyet" fra før. Det assosieres med et indre øye - som en form for intuisjon - en høy grad av forståelse utover det vi kan se, føle, lukte, sanse osv - et bra symbol, med andre ord. Er det noen som kan påberobe seg god intuisjon (i hvert fall på mote), må det være Hanneli, tenker jeg.
Ble derfor ekstra happy over å konstatere at jeg har kjøpt nøyaktig samme solbriller fra "The Row" (Linda Farrow) i Paris for et par måneder siden - føler liksom at intuisjonen er litt på plass, da hehe...
Foto: Lånt etter tillatelse fra Hanneli
Det superfine "Third Eye"-armbåndet til Camilla Prytz får du kjøpt her. Blir fint å mikse sammen med flere andre personlige armbånd!!
Ha en fin fredag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.