søndag 23. september 2012

Food- & Fashion-WalkaboutEt lite tilbakeblikk på en STØL-i-ben-og-armer-SØNDAG, for min del... Her er Hilde, min nestkommanderende i KK, og jeg på Steen&Strøm torsdag kveld på Norges første "Fashion Walkabout". Det vil si; senkveldsåpent i motebutikkene i Oslo med gode rabatter på Eger, Paleet, Ferner Jacobsen og Steen&Strøm. Bladene KK, Cosmopolitan, HENNE og Stylemag stod bak arrangementet, og samlet nærmere 3000 kjøpelystne damer
 Mote-Silje og jeg i grått, svart og spisse boots. Silje, lekkert og profft sminket av Dior. Jeg, usminket, rett fra jobb... hehe
Fine, flotte salg- og markedsdamene fra Aller Media!
Silje og Espen Hilton på scenen som forteller om høstens trender
Kvelden ble avsluttet på "VAPIANO" i Rådhusgata 27 - helt nede ved sjøen. Ny, superfresh italiensk restaurant som hadde åpningsfest. Nydelig, fersk pasta, deilige pizzaer og salater. Masse friske urter og oljer på alle bord og veldig uhøytidelig - nesten litt sånn kantine-aktig hvor du må hente mat og drikke selv. Og beliggenheten ved sjøen og Rådhusplassen er perfekt. Anbefales!!!
Litt kornete insta-bilde, men som dere ser koste Laila fra HENNE og jeg meg. Husk å følge meg på Instagram også, da - søk etter werpvintage, så finner dere meg!
Ha en deilig, deilig søndag!!

2 kommentarer:

 1. Heisan.

  Kunne du tenke deg å legge ut ett bilde av Alexander Wang veska du kjøpte da du nylig var i USA? Gjerne i ett antrekksbilde slik at jeg kan se hvordan den er i størrelse. Tenker selv på å bestille meg denne. Den er såå fin;) Er du fornøyd med din? (Dersom ikke kan jeg gjerne kjøpe den av deg!)
  Er det Givenchy Nightingale veske du har fått deg? Den var flott. Finnes den i flere størrelser?
  Keep up the good work med bloggen din,-liker både den og KK;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg nok få til, men mail meg på gjyrihelen@gmail.com, så kan jeg evt. sende deg flere bilder.
   Ja, det er en Givenchy Nightinale (stor) du ser på bilde. ELSKER den!! Kjøpte den i London for over to år siden, men ser at det er først nå den er kommet til Norge og "tatt av".

   Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.