fredag 30. mars 2012

Ibiza - rett fra dagboka!

IBIZA LOVE!! Vi har feriert her flere ganger med små barn, og har så vanvittig mange gode minner fra denne nydelige øya som er full av inspirasjon!! De siste årene har jeg blitt spurt maaaaaange ganger om mine Ibiza-tips, så nå legger jeg rett og slett ut notatene mine her, og håper du får brukt for dem!

Her er sønnen min og jeg oppe i fjellene på en av de mange fincaene som er ombygd til de herligste retreats, Can Pere. Typisk Ibiza-outfit; kaftan fra Anya Hindmarch...


En av våre mange yndlingsrestauranter, "Ashram Sunset", Cala Conte. Heeeeelt fantastisk! Nydelig mat, fantastisk utsikt, stemning og verdens kuleste musikk!



Restaurant "El Bigotes", Cala Mastella

Slik spiser man der. Fisk, så klart! NB! Bestill bord!!!


Campsite Cala Bassa! hehe... ser ut som teltet kneler, men det er pga bretten i albumet..




Ibiza = garantert suksess! Å, jeg vil tilbake!!!

5 kommentarer:

  1. Takk takk. Gleder meg til ei ibizaveke til sumaren, - med Beate og Bård. Skal gå i dine spor - minus det med teltet. Vi bur i leigd glasshus "with a view".

    SvarSlett
  2. Høres perfekt ut! Ikke forvent de store kulturelle opplevelsene, men sug til dere inspirasjon fra musikken, stemningen, folka, alle de kule chiringuitaene (strandkafeer), shoppingen, strendene, havet - og bli forelsket!!!

    SvarSlett
  3. Takk GH, jeg elsker din ordning og reda - nå kan vi bare surfe på din empiri...det blir så bra det! Og som du ser over så skal vi være en uke sammen med den andre av sjefsresearcher-orgedronningene, så da skal jeg bare lene meg tilbake med en bok og ellers la meg lede fra det ene hit-stedet til det neste. Ikke et feilskjær. Tror det kan bli en god uke!

    SvarSlett
  4. I vår "felles" reiselederfortid var jeg så heldig å få jobbe på Ibiza en laaang sommer i 1987. 80-tallet på Ibiza med klubber, musikkjendiser (møtte Freddie Mercury!), fortausrestauranter, bortgjemte strender, dykking i glassklar sjø; rett og slett en åpenbaring for en uerfaren 20-åring fra besteborgerlige Bergen. Har aldri vært tilbake; har ønsket å bevare minnene om hvor rosenrødt (jeg tror) alt var. Men etter å ha lest dette, spørs det ikke om jeg skal ta familien med tilbake til ungdommens paradis...

    SvarSlett
  5. Du må dra, Marit! Du vil ikke angre!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.