mandag 12. mars 2012

Armbånd-spotting!

Blue Ocean! Redaktør Kristin, nettopp landet (uforskammet solbrun) etter langweekend i Nice, med kule jeans, denimskjorte og turkiser - tydelig inspirert av middelhavet, tipper jeg...

High end & high street! Moteredaktør Silje, som alltid gjennomtenkt ned i minste detalj når det kommer til antrekk. Her med perfectly mixed bracelets: Kombo av håndlagde tråarmbånd, gammelt sølv og vaskekte Hérmes!

Symbolikk! Stylist Nadine med tynne, delikate sølvarmbånd + perlerad med hodeskalle - kjøpt på epla.no/sophiarose

Black magic! Venninne Gry, bor i LA, jobber med dokumentarfilm rundt i verden - fikk tid til middag mellom Burma og Egypt før hun dro videre. Som alltid kledd i svart og eksklusiv til fingerspissene. Her med sin Bottega Veneta (ah, så fin!), BlackBerry, Chanel og et rocka skinnarmbånd med nagler. 


Kollega Laila med dødsfint armbånd med stjerner, lenker, perler og tråd fra Venessa Arizaga (www.netaporter.com) i kombinasjon med treperler og hodeskalle i gull + venninnearmbånd (fått av meg... hehe)

Så var det meg, da; yndlingsarmbåndet i neongrønt og strass fra Shorouk kombinerer jeg med absolutt alt mulig. Her gullarmbånd fra konfirmasjonen og perlerarmbånd fra Isabel Marant.

Åå, det ligger så mye kjærlighet, minner og personlighet i armbånd: Fått av kjæresten, hjemmelaget av barna, kjøpt på reise, arvet, loppis, marked, - eller kanskje gått bananas i designbutikken!
Uansett spar på alle sammen og miks dem så mye du kan!!! Og husk: Bland sølv og gull - superfint!

5 kommentarer:

 1. Kan røpe jeg er misunnelig på alle dine!

  SvarSlett
 2. Hehe... men du har jo ingen grunn til det - med alle DE fine armbåndene dine!

  SvarSlett
 3. Hi- Nadine bought those from me- www.sophiarose.no or my Epla store: sophiarose.epla.no, not from etsy :-)

  SvarSlett
 4. Thank you, Tanya, for the correction!!! I will edit the text asap!

  SvarSlett
 5. Thanks! I think some of my items will in KK after Easter :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.