onsdag 14. mars 2012

Forty & fab

Helena Christensen! Her er noen eksempler på hvordan bli eldre og enda vakrere! I dag ble jeg nemlig kontaktet av Se og Hør for å svare på spørsmålet, og da måtte jeg tenke over saken. Vel, hva vet jeg, men jeg tror jo virkelig at myyyye handler om å fortsatt tviholde på INTERESSEN for å se bra ut. Selvsagt i en kombo med trening, bra kosthold, sunn livsstil, god søvn - óg nysgjerrighet på alt det nye! Men i bunnen ligger - of course - tryggheten og avslappetheten som heldigvis kommer med årene!!

Så får vi bare prøve å ta med oss noen triks fra disse damene, da. Regel nr 1: La håret forbli langt og velstelt (her sliter jeg)! Regel nr 2: Hold stilen ren og enkel (her sliter i hvert fall jeg)! Og regel nr 3: Huden skal være perfekt (sliter her også...)!

Ja ja, men la oss i alle fall inspirere! For det er ingen tvil om at å bikke førti ikke er noe å grue for...

 Sexy Courtney Cox!

 Sensuelle Uma Thurman!

Søte Claudia Schiffer!

Vakre Jennifer Connelly!


Verdige Ali MacGraw!

Og kule Patti Hansen (kona til Keith Richards med døtre)...

Jovisst, 40+ er hot, hot, hot!!

Faksimiler fra "Town&Country"

2 kommentarer:

  1. Vet du, det er knapt noe som oppmuntrer meg så mye når det gjelder aldring som bloggen Advanced Style! Har ennå et par måneder igjen til jeg fyller 50, men jeg ser at løpet aldri er kjørt!

    Regner med du kjenner den, men for sikkerhet skyld: http://advancedstyle.blogspot.com/

    Torill :-)

    SvarSlett
  2. Hei Torill, jo, jeg kjenner bloggen. Helt fantastisk! Utrolig inspirerende å se alle de eksentriske, herlige eldre menneskene - helt vanlige folk - ikke kjendiser. Synd at det er alt for få av dem i Norge. Men VI kan jo prøve å bli én av dem...

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.