lørdag 20. april 2013

BLI MED BACKSTAGE KK DAGEN 2013

En glad sjef! Og WOW, for en dag!!! Jeg sitter nå godt tilbakelent i sofaen og bare smiler.
Hvert år inviterer vi i KK leserne våre til en giga-inspirasjonsdag hvor vi ikke sparer på noe. Det er foredragsholdere og artister fra øverste hylle, det er musikk, latter, kloke tanker, vinsmakinger og til slutt en 3 kilos (!) goodiebag til alle. For en GLEDE å møte og dele dette med de flotte leserne våre!
Men det hele begynte kl 06.00 sammen med favoritt hår- og makeupartist, Sissel Fylling. Hadde ikke sovet spesielt godt, gitt, siden jeg visste hva som ventet...
... konferansier Harald Rønneberg skulle nemlig fjernstyre meg på scenen. Jeg fikk ikke lov til å vite noe som helst - jeg skulle bare gå inn på scenen foran en fullsatt sal ... 
... og si og gjøre alt Harald sa inn på øret mitt - og det var ikke småtteri, for å si det forsiktig. Omg! Jeg ble temmelig svett etterhvert og havnet solid og laaaaangt utenfor komfortsonen, kan du si!
konse, konse...
Men så kom han - endelig - og avslørte at det faktisk ikke hadde klikka helt for meg, men at det var han som styrte det hele...
Så kom flotte, flotte, superinspirerende MANUEL KNIGHT - årets foredragsholder i Sverige - og snakket om kommunikasjon mellom menn og kvinner. Veldig interessant! Manuel og jeg kommuniserte svært så bra, og fant ut av vi i grunnen kledde hverandre usedvanlig godt der vi stod i black & white suits!
Pikenes Jens - JENS PIKENES - sjarmerte som alltid med sensitive hoftevrikk, slørete blikk og retrohits!
Vi følte vel også at vi matchet relativt bra - sånn rent outfitmessig.
Hoftevrikk ble det også på publikum...
Fine Elizabeth Gummesson fortalte sin sterke historie og dyrkjøpte erkjennelser om det å være FOR flink pike...
Click! CAROLA og ELIZABETH backstage
Flere sterke historier kom med Kathrine Aspaas - om misunnelse, raushet og beundring. Hvis du ikke har lest boken hennes "Raushetens tid" - bør du virkelig gjøre det! 
I pausene fløt vinen, det var solbrille-bonanza hos Jan Thomas og Synsam, moteSilje ga stylingtips, L'Óreal ga gratis makeup, KK delte ut premier og mye mye mer...
Det ble heldigvis ikke noe terningkast fra Jan Thomas, men han anerkjente i alle fall Alexander Wang-habitten min. Smykkene derimot, det er en annen historie, som dere får en annen dag.
Det kokte på Finn Schjøll sin stand! Han serverte vin og go'ord til oss alle i pausene. Riktignok hadde han lyst til å være på scenen, men det får vi se på til neste år. Herlig mann!
Men "min" mann gjennom dagen, var definitivt Harald Rønneberg, som var en strålende, elskelig konferansier fra begynnelse til slutt!

Takk alle som kom og til alle som bidro - for en uforglemmelig dag!!!
Nå bærer det avsted til KKs Treningscamp i Tyrkia...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.