søndag 12. august 2012

the Hamptons rock!


FLASHBACKS! Siste kveld med gjengen i the Hamptons, og det er bare én ting å si: UFORGLEMMELIG!
Bildet over er fra båtturen hjem fra Shelter Island og Sunset Beach, som endte med ellevill dansing på bildekket
THE SURF LODGE: Så var det rockeringene, da... Utrolig at noen får til å danse, snakke og rocke - SAMTIDIG - i en sofa! So cooool!

NATTMAT! En typisk "shack on the beach" i Montauk - vi snakker kortreist, luksusmat for en billig penge - trukket rett opp av havet og servert med kjærlighet over en shabby bardisk! Vi ankom langt på natt, stedet var stengt for lengst, men eieren slapp oss inn, serverte de deiligste østers i lange baner og viste oss med stolthet alle fiskene (vi snakker giga-fisker) som han hadde liggende på is i bakgården. En opplevelse!
Et viktig øyeblikk i mitt liv: Jeg lærer å LIKE ØSTERS! Fy, så skeptisk og redd til å begynne med, men med god pedagogisk hjelp av fiskeren og kokken, gled det ene østerset etter det andre ned! Det er faktisk visse ting i livet man bare må erfare. Østers er en av dem!
Happy, happy!
The vineyards of Long Island. Den lokale vinen her smaker helt fantastisk - Wöllfer er favoritten!
På "campsite"; love, care and girlpower fra morgen til kveld
Fletting til frokost
Missoni, Missoni...
@Sunset Beach
@The Surf Lodge

Er det én ting jeg kommer til å huske fra long Island og the Hamptons, så er det LYSET og solnedgangene!! Blir helt salig av det...
Sukk, nå er det over, og i morgen bærer det av sted med Hampton Jitney (bussen) til Manhattan. Der har jeg en god plan for å slå i hjel noen timer...
So long, folks!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.