lørdag 11. august 2012

NOBU

Créme de la créme i dag! Min beste, beste, BESTE sushi noensinne fikk jeg i dag på NOBU, Capri Hotel, Southampton. Verdenskjent restaurant - nå deleid med Robert di Niro, som faktisk var en av de første som virkelig oppdaget chef Nobu Matsuhisa´s fantastiske mat. "New Style"-japansk er varemerket og jeg takker høyere makter og min gode venninne for å få oppleve alt sammen. Her er det bare å notere seg tipsene fortløpende!
AMAZING!

Antrekk for kvelden: Kjole/Munthe plus Simonsen, wedges/Michael Kors, veske/Chanel, øredobber/H&M


3 kommentarer:

 1. You lucky girl.... Blir helt varm om hjertet når jeg ser alle de flotte bildene fra the Hamptons....Tusen takk for mange gode tips både når det gjelder butikker og ikke minst restauranter. Tar turen over til høsten og da har jeg tenkt å sjekke ut endel av disse plassene. Elsker Long Island!
  Du har en fantastisk blogg, Gjyri, og jeg gleder meg til hver gang jeg kan logge meg inn på werpvintage........ Du er en inspirasjonskilde!
  Nyt resten av ferien din:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig hyggelig å våkne til denne meldingen, da!! Og ja, du må glede deg til turen din hit! Alle stedene jeg har vært på er nøye planlagt av venninnen min, og hvert eneste sted vi har vært er en PERLE! Alt fra "hidden treasures" til velkjente steder som NOBU. Felles for dem er at du bør bestille bord relativt GOD tid i forveien.
   Takk igjen for at du ga meg en superstart på dagen!! :) Gjyri Helen

   Slett
 2. Helt enig med kommentaren over. Dessuten er det så godt å lese bloggen til en " voksen"dame som skriver bra om ting mote/livstil/reise ++++ osv som jeg intresserer meg for. Bloggen din er fantastisk personlig uten å bli for privat!!! Nobu er herved notert. Hilsen mor til 3 (4,10 og 14 år) som jobber 100% og koser meg når jeg leser dette mens resten av familien ser på OL. Gleder meg til å følge deg videre :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.