mandag 3. juni 2013

KK-CAMP PÅ THE THIEF

I dag har KK hatt sitt årlige heldagsseminar. Ikke lett å rykke hele gjengen ut av redakjsonslokalene i Stenersgata en hel dag med de hyppige deadlinene vi har. Vi publiserer tross alt innhold nesten døgnet rundt enten det er på papir, kk.no eller sosiale medier. Og nettgjengen er ikke til å stoppe; de skrev nettsaker på løpende bånd under seminaret, som fant sted på Oslos hotteste hotell, THE THIEF.
Etter å ha trimmet de kreative musklene på vår "Flermediale Treningscamp", avsluttet vi med deilige Bellinis på den nyåpnede takterrassen, som ga oss skikkelig Ibiza-feeling midt i Oslo!

Designer John jubler...
Nadine, Gry og Mai nyter sola og verdens beste drink. 
Og alle var enige om at det hadde vært en BRA MANDAG!

2 kommentarer:

 1. Hei Gjyri.
  Et flott blogg du har med mye god inspirasjon for oss som liker mote, interiør og annen hverdagslig lykke. Jeg lurte på hvor du har kjøpt den kjempefine kjolen du har på deg på bildet? Synes det er vanskelig å finne spreke hverdagskjoler til oss over 40:)


  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du,

   Jeg vet! Ikke lett å finne kjoler som både er kule, behagelige og som skjuler - i dette tilfellet overarmene og knærne- To områder jeg ikke så lett viser. Kjolen er fra By Malene Birger - kjøpt for ganske mange år siden, så jeg vet virkelig ikke om det er mulig å få tak i den nå. Men jeg kom nettopp over en kjole som ligner - bittelitt - skal se om jeg får lagt den ut på bloggen med kjøpsinfo en av dagene:)

   Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.