fredag 2. november 2012

BLONDER!

Dagens inspirasjon må bli denne fantastiske kjolen sett på modellen Petra Nemcova nylig. Det nærmer seg julebordstider, og jeg har i lengre tid vært på klappjakt etter den ultimate blondekjolen uten å finne den. Men HER dukket den opp, gitt. Elsker den høye, trange halsen!! Synes det er så vanvittig sexy - mye mer sexy enn en hvilken som helst dyp utringning, faktisk.
Utrolig hvor sensuelt og sofistikert det er å vise lite hud, men heller fremheve formene med en perfekt kjole. Ser ut som mannen til venstre er enig i det...
Og hvis noen av dere har funnet den perfekte blondekjolen - helst med høy hals og lange ermer - gi meg beskjed!!
Ønsker dere alle en herlig fredag!
 
Foto: All Over Press

5 kommentarer:

 1. Lekker!!!! Hva med Ricco Vero? Sjekk hjemmesiden der.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt forslag. Skal sjekke asap! God helg til deg!:)

   Slett
 2. Hei! Nydelig kjole (og fornem hårfasong). Tenker at den må være lett å sy. Kanskje har du en gammel blondekjole fra tidligere du kan sy om (les: klippe i ny fasong og tråkle sammen). Ellers vil jeg gjerne få anbefale den nye nettbutikken til Fretex som har stort utvalg av blant annet kjoler. Kanskje er det noe blondeaktig her..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ellen,
   Helt sikkert lett å sy for noen, men tror dessverre ikke jeg klarer det... selv om jeg faktisk elsker å sy. Men det begrenser seg til duker, puter, gardiner og reparasjoner. Jeg sjekker fretex. God helg til deg:)

   Slett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.