onsdag 14. november 2012

BLI NY

Dagen i dag dreide seg en del rundt dette bildet som jeg la ut på Instagram. Et bilde av meg klokka sju - rett fra senga uten sminke til TV2s "God morgen Norge"-studio, og ti minutter senere - etter å ha blitt utsatt for magi i sminkestolen. No big deal, tenkte jeg, men så RANT det altså INN med tilbakemeldinger om hvor modig jeg var som turde å vise den nakne sannhet osv. Hmmm, interessant. Er det så farlig, da? Vel, godt at man blir mindre selvbevisst og selvhøytidelig med alderen!
Men det jeg skulle snakke om var ledelse av kvinnedominerte arbeidsmiljøer, og DET er i hvert fall interessant! Dog begrenset hva man får sagt på få minutter...
 Og påstanden på skjermen var verken jeg eller professoren til høyre enige i! Kvinnemiljøer er fantastiske og aldri kjedelige!! Kvinner skaper på ingen måte mer konflikter enn menn, de har bare litt lavere terskel for å ta opp ting. Ikke sant?

Nå er det vin i glasset, joggebukse, uten sminke (igjen) og siste episode av "Ylvis"! Og du: husk å følge meg på Instagram: @werpvintage


3 kommentarer:

 1. You go girl :) Fantastisk kul dame er du.
  Inspiration

  SvarSlett
 2. Kan du legge ut klippet her?

  Med hilsen Stella ( som også får FANTASTISK inspirasjon fra kvinne nettverk!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Stella!

   jeg har dessverre ikke klippet - må skaffe meg SUMO-abonnemnet. Hvis du har TVSumo-abo, finner du klippet der. Hyggelig å høre at du også får masse inspirasjon fra kvinnenettverk:)))

   Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.