tirsdag 1. mai 2012

Sukk...

Oj, oj, oj - jeg skal hjem! Vil bare bli igjen de tre siste dagene sammen med den FANTASTISKE gjengen av KKs treningscampere! Med hånden på hjertet: Jeg har sjelden følt meg så PROPPFULL av energi som jeg gjør nå etter disse dagene. Hadde forsiktige treningsplaner i forkant, men HALLLOOOO - i går hadde jeg 5 (FEM!) treningsøkter!!! Først en times pilates på stranden før frokost, så fysisk formtest (gå så fort du kan i to km), litt soling og bading før en times intensiv step/styrke, litt mer soling etterfulgt av strandvollyball (MORO!) barbeint i bikini med kul musikk (følte at vi var i Surfers Paradise akkurat da) - for så å avslutte med bakkeløpp/intervall med Liv Grete. Ble litt starstrucked da hun løp ved siden av meg og pisket meg opp bakkene, kan du si. Nå er det over for i år - jeg gleder meg allerede til neste år! Her er noen glimt...

Farvel POOL og deilige poolbar!

Farvel strålende KK-damer!!!

Farvel BOOTCAMP (jeg har fortsatt sand under neglene...)!

Farvel Tyrkia! Noen av jentene droppet en treningsøkt og dro på sightseeing til Manavgat-moskeen. Det hele fikk et noe komisk skjær over seg da de hadde glemt å dekke seg til og måtte låne skjerf av de lokale...Farvel, fine, fine Liv Grete!

Farvel, kule, kule instruktørgjengen! fra venstre: Jørn (sykkel), Liv Grete (styrke, løp), Guro (sykkel), Christine (step, aerobic), Jørgen (styrke, bootcamp). Nederst fra venstre: Live (Zumba, pilates), Marianne (sjefen), moi, Siv Anne (guide), Christine (coach), Sophie (yoga)

Farvel, Asteria resort! See you next spring!

2 kommentarer:

  1. Takk Gjyri - for din uslåelige innsats, glede og entusiasme på KK-Campen..! Og for flotte bilder og stemningsrapport. Ekstra moro å være instruktør med så sprek KK -deltager på time:-))

    SvarSlett
  2. Takk det samme, Christine! Det var en glede å trene og bli kjent med deg!!!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.