torsdag 26. april 2012

RAVE!

Dagens fall-i-staver-øyeblikk fikk jeg på flyet av dette bildet i engelske Vogue! "The globo raver's footloose ethos..." Ja takk! Silkebuksene fra Mary Katrantzoe med ekstra lange ben, stikklommer og loose fit er helt, helt, helt fantastiske! Elsker stilen og ikke minst feelingen i  bildet. Har noen sett en kopi av denne buksen, si i fra!

Er fremme i Tyrkia og har sjekket inn på SUPERT hotell. Blir i svært godt humør av å få uventet besøk på rommet av deilige, iskalde bobler på kjøler! POFF, der gikk korken! Nå et glass før middag - mer herfra i morgen...

2 kommentarer:

  1. Kos dere maks!!

    Kan du være så snill og fortelle hvor du kjøper Helmut Lang-skinnbuksene dine? Og hvilken type de er?

    På forhånd TAKK, synes skinnbukser er SÅ FINT!!

    SvarSlett
  2. Helmut Lang-skinnbuksene er desidert de FINESTE og BESTE skinnbukser som finnes. En klassiker som varer evig. Du får kjøpt dem flere steder på nett. Gå inn på www.styleshop.com og søk på "Helmut Lang leather pants". Da får du opp den svarte klassiske (som jeg har), men også nye farger i grått, blått, grønt etc. Klikk på den du vil ha, og se fra hvilken nettshop du finner den. Ellers har jeg sett dem i Oslo på Eger/Høyer Luxery, Voga og på Mark+Brandy i Sandvika. Pass på størrelsen! Du kan gjerne gå ned en størrelse da det er strech i skinnet. Jeg har min svarte i amerikansk str 4, og en grønn i str 6 selv om jeg vanligvis bruker norsk 40. Lykke til med en investering du ikke vil angre på!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.