søndag 22. april 2012

Into the NORWEGIAN WOODS!


I går var vi på middag hos våre gode venner i skogen, Ingvild & Olaf. Som vanlig kom vi hjem fulle av inntrykk, inspirasjon - og en stappfull bil av deres siste loppisfunn. Ingvild er stylist, Olaf er psykolog og astrolog. Jeg kunne ha skrevet en avhandling om denne fantastisk, fine familien; hvordan de lever, bor og tenker! HUSET og HAGEN deres, et syn for guder (dere har sikkert sett det brukt som location i utallige moteserier og interiørreportasjer i norske og utenlandske blader og magasiner). MATEN de lager; mmm... ubeskrivelig, barna helt spesielt varme og imøtekommende og LIVSSTILEN blir man rett og slett SUPERINSPIRERT av!  Her får dere en liten smakebit...

Huset er bygd av tømmeret fra en gammel prestegård i sør-Odal (bilde fra deres nye hagebok "Norwegian Woods"). 

Ingvild, Olaf og lille Daniel (bilde fra boken). Deres motto er: "x tid UTE = x lykke". Altså, jo mer tid tilbrakt utendørs = jo lykkeligere!


Ornamentikken rundt den store peisen har de slept med seg hjem fra syd-Frankrike, som så mye annet fint de har i huset...


Chill out-zones overalt...

Olaf i full gang med kniven...


Spinat, mango og nøtter


Spisebordet med de kuleste loppis-lampene fra ett eller annet loppemarked et sted i Europa

Og slik endte kvelden for to av mine små... Takk for en FIIIN kveld, Ingvild & Olaf!!!
2 kommentarer:

  1. Hei!gjyri. Du verden var nesten som og se huset
    på PRÆRIEN.Så harmoniskt ja kunne godt ha flyttet rett inn og gjerne bodd med slike mennesker som er i harmoni med sei selv og de som er rundt dem! jeg lurer på hvor jeg kan kjøpe alt av det du hadde på deg den dagen. kjempe fint og tøft.

    SvarSlett
  2. hei, ja, det er virkelig inspirerende. les boken deres også, så får du enda mer. antrekket mitt er som følger: Bukse og belte fra Isabel Marant (i Oslo får du det bl.a hos Benedicte Ferner, Kemt og Høyer. I Bergen hos Vinci). Blazer fra Patrizia Pepe (forrige sesong hos Kiman Woman, men tror denne klassikeren kommer igjen). T-shirt fra Rag & Bone (Den Dama). Ankelboots fra Acne.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.