mandag 25. juni 2012

BURSDAAAAG!

Jeg har BURSDAG i dag!!!! Er ellevilt fornøyd med det. Våknet til bursdagssang, kaffe, kaker og presanger på sengen! Fikk fin-fin veske av mannen min fra Marc by Marc Jacobs (finnes bare to av dem i Oslo). Superfornøyd!
Og på jobben ventet klemmer, armbånd og parfyme av gode kollegaer.
HELDIGE MEG! 
Antrekk for dagen: Skinnbukser/Helmut Lang, skinnjakke/Muubaa, veske/Marc by Marc Jacobs, Armbånd, Cooee og Ettika, øredobber/Shourouk, tee/La Petite Francaise

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen!! Hipp hurra for deg:-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen! Lekker veske:)
  Mvh Therese

  SvarSlett
 3. Grattis med dagen!! Liker bloggen din supergodt. Jeg synes du skriver så bra. Er fast KK leser og fant bloggen din da du skrev om den der. Er selv 43 og har 3 barn. Leser flere blogger men liker at det er en voksen dame som skriver. Litt personlig, litt mote, reiser, festligheter og andre ting som setter gullkant på livet. Håper dagen din har vært super. Så deilig å få ny veske av mannen sin. Lekker!!! Ha en fin fin kveld. hilsen Kristin :-)

  SvarSlett
 4. Hei dere, så utroooooolig hyggelig å høre!!!! Blir jo så VILT glad over disse meldingene!!! Og gjett om dagen har vært fin! Den er fortsatt ikke over, for å si det sånn. Har akkurat fått et glass iskald champagne, servert i krystallglass - mer skal det ikke til for at livet føles deilig.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen :-) Håper du har hatt en strålende flott dag... er fast leser av bloggen din og selvfølgelig kk i posten hver uke :0)snill mann som gir så flott gave. Ha en fin kveld videre, hilsen Mette :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.