lørdag 16. november 2013

FRA HJERTE TIL HJERTE - TAKK!

Hei dere!
Vel hjemme etter en superinspirerende, men hektisk og utmattende uke i København!

Studiet, "Leading Media and Entertainment Companies" viser seg å ikke være noe jeg kan gjøre med venstrehånda, gitt!  Så jeg tok en - for meg vanskelig og ikke så rent lite trist - beslutning: Dette blir mitt siste blogginnlegg. I denne omgang i hvert fall. Man vet jo aldri hva som skjer, eller hva? Nå må jeg uansett prioritere tiden min hardt og annerledes. Siden jeg ikke er god til å skyve på oppgaver eller gjøre noe halvveis, må jeg ta noen valg. Tro det eller ei; blogging tar tid!

Da jeg begynte å blogge for snart to år siden, var det med et sterkt ønske om å dele smått og stort av inspirasjon jeg får i min hverdag, enten det har vært klær, bøker, trening, isbading, tips, råd, reiser, mennesker... Utropstegnene har vært mange, og alt har kommet fra hjertet! 

Ikke hadde jeg drømt om at SÅ mange skulle følge meg! Ikke hadde jeg regnet med å få SÅ mange utroooolig koselige kommentarer! Og ikke hadde jeg regnet med å bli nominert til "Årets Nykommer" under Vixen Blog Awards! 

Det har vært moro, og utrolig inspirerende - i hvert fall for meg, men jeg håper også for dere! Nå må jeg ydmykt takke dere alle sammen for følge! Så satser jeg på at vi treffes på Instagram @werpvintage - skal så klart fortsette med updates der.

Jeg kommer selvsagt også til å fortsette og selge klærne mine fremover, og det annonserer jeg på Instagram. WerpVintageShop har alltid dørene åpne, og i anledning mitt siste innlegg, har jeg lagt ut eksklusive go'biter for salg. Førstemann til mølla - sjekk her!

Nå ser jeg fremover til mye spennende i livet og i hverdagen! Energien bobler over, og jeg føler at å gå inn i mitt 50-iende år, er helt strålende! No stress. Har aldri følt meg bedre faktisk. Og så har lært meg noe fint, nemlig;
"remember to learn from the future how it evolves, and not from the past" - og det føles faktisk mer og mer riktig for hver dag som går!
Og heeelt til slutt; et bilde av mine favorittplagg om dagen:
Trange jeans (Mardou&Dean) + kashmir (eller ull som her) + høye sko (Zara) = Easy & simple - funker alltid!

Ok, folkens; da ønsker jeg dere også lykke, lykke, LYKKE til i livet og hverdagen! Og husk: 
WORK HARD & BE NICE TO PEOPLE - og ikke minst; bruk hjertet, da kommer man lengst! 
Takk for følget, ses rundt hjørnet...
17 kommentarer:

 1. Hei, og tusen takk for all inspirasjon og motivasjon du har gitt gjennom bloggen din! Du er den tøffeste dama! Kommer til å savne nye innlegg på bloggen din, men vil trøste meg med nytt KK hver uke:-). Mvh Trine Andersen, Drammen. (PS: Den M+S-jakken har jeg drømt om i åresvis.)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det du har delt med oss!
  Det har vært en sann nytelse å følge bloggen din med inspirasjon til både kropp og hjerne :-) lykke til med alt du holder på med!


  Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 3. Hei Gjyri Helen,
  Så trist at du slutter med bloggingen, det blir et savn (ligger på mine top-sites, og jeg er innom hver dag). Men det er lett å forstå også, med alt du har på deg. Tusen takk for god inspirasjon, mange tips og interessante innlegg i denne tiden. Gleder meg til å fortsatt følge deg på IG!;) Lykke til!
  Hilsen Sidsel;)

  SvarSlett
 4. Det var synd. Bloggen din har vært en stooor inspirasjon for meg! Jeg har lest hvert innlegg du har skrevet, og har fått mange gode tips når det gjelder mote, interiør og reise. Håper å høre mer fra deg senere!

  Hilsen Cathrine

  SvarSlett
 5. Dette var trist, men jeg har stor forståelse for at du må prioritere!
  Lykke til med studiet:)

  Klem Marit:)

  SvarSlett
 6. Nå ble jeg lei meg, men jeg forstår prioriteringen. Bloggen din har vært på toppen av min leseliste så dette blir et savn. Lykke til (og det er jo lov å håpe på et comeback :)

  SvarSlett
 7. Hei.
  Åhh,så synd.. Fikk lei "klump i magen". Bloggen din er jo bare den beste,-voksen klok dame med den flotte kule stilen,virkelig en inspirasjonskilde. Synes og det er så fint at du virker opptatt av leserne dine,du svarer på innlegg og mail. Slik er det dessverre ikke alle bloggere som gidder eller tar seg tid til. Krysser alle fingre for at du kommer tilbake en gang. Uansett er vi jo heldige som kan følge deg på Instagram og shoppen;)
  Lykke til med det du holder på med,full forståelse for at det ikke er mulig og rekke over alt. Det er viktig at det man prioriterer blir velgjort.

  Stor klem fra meg!!

  SvarSlett
 8. hei. Du har er min favorittblogger og det er utrolig trist at du gir deg, men selvsagt veldig forståelig. Bloggen din har vært en stor inspirasjon med en flott blanding av antrekksbilder og kloke ord. Du er en virkelig en kul dame med god stil. Ønsker deg masse lykke til med alle prosjekter og henger selvsagt med på Instagram. :)

  SvarSlett
 9. Det var virkelig synd !!! Ha fulgt deg siden du begynte. Topp med blogg fra voksen dame med bra stil, og mye fint på hjertet. Du vil VIRKELIG bli savnet. Klem Kristin :-)

  SvarSlett
 10. Hei Kjære deg! Dette var en liten nedtur! Du står som nummer en på lista over bloggene jeg følger. Ja ja så får jeg komme meg på instagram og følge deg der. Lykke til videre, du er virkelig en inspirasjonskilde:) Klem fra Torunn

  SvarSlett
 11. Så trist - er så deilig med en blogger i denne aldersgruppen :) Du har liksom holdt meg "innafor" ;) Lykke til- følger på Insta.

  SvarSlett
 12. Kjære, flotte, superflinke Gjyri!!
  Kommer til å savne bloggen din, men skjønner du MÅ prioritere.
  Ønsker deg masse lykke til.
  Klem Mette

  SvarSlett
 13. Hei.
  Så synd at du må gi deg - du gir så mye inspirasjon.
  Som sagt før her - det er ikke så mange bloggere i vår aldersgruppe. Følger deg videre på instagram og ønsker deg lykke til :-)
  Andrea

  SvarSlett
 14. Kjempedumt..., beste bloggen jeg leser!! Ønsker deg uansett lykke til med studier:-), håper du kommer tilbake! Klem Trude

  SvarSlett
 15. Takk for all inspirasjon så langt og lykke til med studier! Fortsetter å følge deg på Instagram.

  SvarSlett
 16. Kommer til å savne deg; du har vært en stor inspirasjon både på motefronten (i min aldersgruppe) og når det gjelder hva som kreves for å balansere jobb og familieliv. Tips angående Ibiza og California er behørig notert :-) Kanskje kommer du tilbake når studietiden er over? Håper det! Ønsker deg lykke til, og vil følge deg på Instagram. Randi

  SvarSlett
 17. Kjære Gjyri; Å, nei! Det var trist at du har kommet til denne beslutningen (men forståelig)...Din blogg har vært så
  utrolig fin å følge, den har virkelig skilt seg ut på en positiv måte da du har klart å tilføre "noe attåt" enn kun mote/skjønnhet, som de fleste andre i denne "kategorien" - det skal du ha stor cred for ! Tøft (og typisk deg) å gyve løs på et studium nå (du har jo ikke så mye å "pusle" med ellers, mener jeg ;-) Masse lykke til med det - og så hadde det vært å håpe at du får lyst & overskudd til å starte bloggen pånytt på et senere tidspunkt ! Stor & varm klem, Lise

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.