lørdag 7. juli 2012

SMILE!!!

Fem personer og ni kolli endelig fremme på bestemmelsessted: Camping Cala Llevadó! Det er alltid spennende - og litt skummelt - med et nytt sted, for her skal mye stemme: Stranden (klart vann, ikke for mye vind, sand + hyggelig strandbar...), teltplassen (skygge, skygge, skygge + mulighet for å henge opp hengekøyer, klessnor og ikke minst plass nok til vårt gigatelt...), gjerne svømmebasseng og i hvert fall supermarked med ferskt brød hver dag i nærheten... Er (om jeg skal si det selv) blitt en kløpper i å finne bra campingplasser nå - ni års erfaring på området gjør selvsagt sitt...

Teltet er oppe og slik ser "palasset" vårt ut. Vi elsker det!!! Alle fem gleder seg vilt til å "chill down" og sove i frisk luft igjen. Livet smiler fra blå himmel og lyden av Middelhavet!!

Klassisk camping-frokost: Kaffe, melk, ferskt brød, egg og Nugatti...

Godt å konstatere at det er en dødssjarmerende Chiringuito (strandkafe) på stranden vår som serverer de deiligste juice - og drinker...

6 kommentarer:

 1. Ser så herlig ut:) Du har en flott blogg, og jeg håper du vil fortsette å holde oss oppdatert på campinglivets gleder i Spania;))

  SvarSlett
 2. Vi var på telttur i helgen. To voksne, to barn, en natt og omtrent like mange kolli... Har du noen erfarne pakketips å dele så hadde det vært supert! Nyt ferien!!

  SvarSlett
 3. Skal holde dere oppdatert! Har min egen "blogg-halvtime" i hengekøya etter frokost hver dag. Hvis du vil ha min komplette pakkeliste for camping, ligger den i kommentarfeltet under bloppinnlegget "Camp in Style" som jeg hadde i februar. Se arkivet!

  SvarSlett
 4. Takk for masse inspirasjon! Må si jeg tenner litt på camping ideen din. Har du erfaring med å telte med små barn, type under 3 år? Du burde lage en reiseguide! Så slipper vi andre bomturer når du allerede har sjekka de ut:-) happy camping! Fortsatt god ferie!!!

  SvarSlett
 5. Hei. Da fant jeg guiden i arkivet. Neste år blir det campingferie! Mulig vi prøver det ut på Hvaler eller noe først, men dette blir gøy! Må bare smile jeg nå - blir så glad av å lese bloggen din! Hilsen Sissel (med barn under 3 år)

  SvarSlett
 6. Hei dere! Vi har campet med tre små barn på niende året nå. Siden minstemann var et halvt år og tvillingene fire. Fortsatt kan ingen av oss tenke oss en bedre ferie! MEN; vi reiser ALLTID til steder i sør-Europa! Tar ikke sjansen på norsk sommer... Og så er campinglivet og campingkulturen ved Middelhavet hakket kulere, da... Så BRA at dere hiver dere ut i det!!! Det kommer til å bli en opplevelse! God tur!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.