tirsdag 8. oktober 2013

SOFAVALG

Her ser du coverbildet vi har valgt for neste KK LIVING, som er på vei ut i butikkene.
I ren lykkerus over ny salgsrekord på forrige utgave av det fin-fine interiørmagasinet vårt, vil jeg dele noen av sofa-inspirasjonene som venter deg!
Jeg har jo selv nettopp skaffet meg ny sofa, og vet at sofavalget er vanskelig nettopp fordi det er dyrt, og du skal leve med den lenge. Sofa er og blir "utropstegnet" i et rom, men man må ikke nødvendigvis gå i en "safe" retning av den grunn. Sjekk bare hvordan denne nyyyyydelige, sennepsgule sofaen lyser opp et hvitt rom! Det letteste valget hadde sikkert vært å gå for en mer nøytral farge, ikke sant? Men ingenting slår dette!
Her er flere eksempler jeg elsker
Innebygd slagbenk/sofabenk med verdens deiligste rosafarge i matt fløyel. Utrolig hvor stor effekt det har, og hvordan fargen varmer opp hele rommet!
Kanskje ikke så god å sitte i, men kul er den - og praktisk på hjul. Ser for meg at den er ideell å bare trille ut på terrassen fra stuen om sommeren, og at den kan fungere som en ekstra-sofa inne hele året rundt. Lag selv!
Falt pladask for fargen og stoffet!
Blir aldri lei skinn som er godt brukt. Det blir bare kulere med årene og mer patina sofaen får. Liker den lys beige/kremhvite fargen og ikke minst formen. Stram og rund på samme tid!
Lover deg mye mer inspirasjon i KK Living. Godt sofavalg!

Foto: Fra KK Living nr 5/2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.